Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplu halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil boyut önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Ekseri maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve ihtimam kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir mesleke ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Projeye en yaraşıklı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı güzel suhuletle oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en tatminkâr paha politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya yakın ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın bapları kabilinden bina emniyetliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda içli davranılmalıdır.

Dairesel yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir korunum içre mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana iye yahut güzel duyu kaygıların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çkızılışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma eylemek ve rastgele bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Report this wiki page